Over ons - Kristl's Design

Kristl's Design is een onderdeel van Oversnes NV. Wij werken samen met verschillende leveranciers die wij ook zeer zorgvuldig uitkiezen.

Zo werken wij samen met een heel vriendelijke dame die fantasiejuwelen verkoopt met zeer goede kwaliteit, ze worden ook met liefde ontworpen.    Wij zorgen ervoor dat u als klant optimaal kan genieten om ze te dragen! Ze worden ook exclusief ontworpen en beperkt in oplage, dus op = op. Ze zijn allen nikkelvrij en anti-allergisch en om te vermijden dat ze zouden verkleuren door dagelijks gebruik, worden ze nog eens extra voorzien van een laag Rhodium. Er zijn twee collecties per jaar.

 

Voor de Beauty lijn werken we samen met Vegas Beaute die ook professionele kwalitatieve producten aanbieden in make-up, anti-aging, aloë vera verzorging, eau de parfum voor dames en heren die ook gepersonaliseerd kunnen worden, verzorgingslijn voor kinderen, een verzorgingslijn voor de zeer gevoelige huid  en een speciale huid, haarverzorgingslijn, been & voetverzorgingslijn en massage olie. Tevens ook een zeer uitstekende Vital producten, een voedingssupplement als aanvulling op onze maaltijd.

 

 

Onze volgende lijn is een geurende lijn uit Frankrijk die reeds bestaat van 1825. Zij hebben een heerlijk geurende lijn in natuurkaarsen en massagekaarsen. Maar ook sommige parfums hebben eenzelfde douchegel of body olie. Hiervan staan ook enkele momenteel in stockverkoop, het is nu uw kans om aan zeer voordelige prijzen uw aankoop te kunnen doen.

 

 

Kristl's Design